Scanvi-Interyards AS i Maritimt Magasin

Scanvi-Interyards AS i Maritimt Magasin

Article published in MARITIMT MAGASIN in October 2016

SCANVI-INTERYARDS AS er et norsk selskap basert i Oslo. De er salgsrepresentant i Norge for anerkjente og profesjonelle maritime OEM-utstyrleverandører fra det globale markedet, og representerer disse inn mot norsk maritim og offshoreindustri med løsninger innen fremdriftsløsninger, aggregater, avfallssystem, rensing av ballastvann, katodisk beskyttelse, eksosrensing og varmesystemer, samt løsninger for landstrøm og automatisk fortøying.

– Våre prinsipaler kommer fra Danmark, Sverige, Finland, England, Nederland, Tyskland og Frankrike, alle med spesialkompetanse i sitt felt. Alle produktene leveres world-wide og har nettverk for service og ettermarked i store deler av verden, forteller daglig leder Tarald Høy. Han forteller også at selskapet har seks ansatte, men trenger flere.

– Blant annet en innen fremdriftsløsninger, samt en salgsassistent, sier han.

Markedet er i Norge, med kunder som norske rederi, designere og verft. De viktigste produktene er fremdriftsløsninger som Azimuththrustere og generatorset fra 40 kW opp til 1800 kW.

I år har bedriften deltatt på ONS og SMM, og skal på Verftskonferansen. Tarald Høy sier at han er et positivt inntrykk av et stigende marked.

– Det siste året har vist at norske verft spesielt har omstilt seg og har prosjekter, sier han.

Write a Reply or Comment